Ik trouw... en nou?
Natuurlijk komt er bij trouwen meer kijken dan alleen dat kleine tweeletterige woordje. Van A tot Z moet jullie dag er prima uit zien. Van de bruidstaart tot de jurk en van de bruidsmeisjes tot de muziek in het stadhuis. Alles moet perfect geregeld zijn. Het is niet voor niets de mooiste, belangrijkste en leukste dag uit jullie leven.

Je leeft er maanden naartoe. Eerst met zijn tweetjes, later met al je vrienden, familie en dierbaren. En dan is het opeens zover, de grote dag is daar. Waar je al zolang naar uitkijkt staat voor de deur. De zenuwen beginnen op te spelen en de twijfels en angsten beginnen te komen. Geen twijfels over elkaar, maar zou de taart wel lekker zijn, is de cd eigenlijk wel naar het stadhuis gebracht, vergeet de ceremoniemeester de ringen niet, wat zou mijn geliefde eigenlijk aan hebben en komt de fotograaf toch wel opdagen?

Alleen op de laatste vraag kan ik zonder twijfel met ja antwoorden. ‘Natuurlijk kom ik opdagen!’ En niet alleen dat, want ik zorg voor een unieke, spontane, moderne en vooral stoere herinnering aan deze bijzondere dag.

Ik leef samen met jullie naar de grote dag toe, en op een ongedwongen en spontane manier probeer ik ook te helpen de laatste spanningen weg te nemen, terwijl jullie samen genieten van de mooiste dag van jullie leven. Niets moet en alles kan. Trouwen doe je omdat je het wil en niet omdat het moet en juist dat probeer ik vast te leggen in een unieke reportage van jullie dag.