Welkom op Larsscheve.nl
Deze website is al lange tijd online te bekijken op Larsscheve.nl en heel wat bezoekers zijn je voor gegaan! Maar? Hoe is het eigenlijk ooit zover gekomen?

Fotograferen is lang geleden, zoals bij zovelen begonnen als een hobby. De eerste serieuze ervaring op het gebied van fotografie was het fotograferen van MotoGP op het Circuit van Assen. Dit werd al snel uitgebreid met enkele andere evenementen. Toen ik enkele jaren later mijn eerste bruiloft vastlegde, werd het begrip fotografie steeds serieuzer. Meerdere bruiloften per jaar, goede apparatuur en een uitgebreide ervaring op het gebied van trouwreportages zijn het gevolg. Naast het fotograferen heb ik de afgelopen jaren een HBO-opleiding Communicatie & Mediadesign afgerond en Journalistiek gestudeerd, kun je mij kennen van het zesde seizoen (2021) van het RTL4 televisieprogramma Married at First Sight en ben ik werkzaam bij de Politie eenheid Zeeland West-Brabant.

Hier Krijg je een impressie van mijn stijl van fotograferen en laat ik zien wat je kunt verwachten wanneer ook jullie een bijzonder moment door mij vast laten leggen. Uiteraard is er op de website veel meer te vinden dan alleen trouwreportages. Zo kun je onder het kopje 'Meer Fotografie' vrij werk bekijken en kun je via de knoppen bovenaan ook contact met mij opnemen. Via Werkaandemuur.nl kun je enkele van mijn actuele werken bekijken en bestellen en via contact kun je mij benaderen met vragen of opmerkingen. Ik werk de website zo vaak mogelijk bij met nieuw materiaal waardoor je natuurlijk altijd terug mag komen voor meer en nieuw foto-materiaal!